Netvor

Netvor

Anotace: ...

Velky hezky cerny oci
Smutnej Libor
Obe mi naraz ukazou, proc se vse toci
Ty cerne oci...
...a pro tenhle svet
Jsem netvor

Byt tak souhvezdim nad Prasnou branou
Svobodou, co ani Alkoholy neprinesou
Spasou kde oba najdem vse
Co se trpyti i jinde nez na dne skla
Dulezitosti co v nas pretrva
A oba
Se zodpovednosti reknem si
Ano
Dnes. I zitra rano.
Autor Lexisa, 26.12.2019
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mobil si poezii nezaslouží.

27.12.2019 02:31:30 | šerý

Problem dnesni doby...

27.12.2019 11:57:47 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí