Miluji

Miluji

Anotace: Jedna zamilovaná.

… Kolik krásných tváří.
co jsou jako sen,
Srdce touhou hoří,
pro jedinou jen…

…Kolik tichých pohledů,
co prosí o dotek,
lhát nedovedu,
prosím o polibek…

…Miluji paprsku zář…

…Půvaby co Slunce jsou,
jemnost rtů hladových,
ostych kreslí růžovou,
pár doteků nevinných…

…Vášeň co v očích hoří,
pohledy svůdně šeptají,
v ruiny hradby boří,
zábrany jako led roztají…

…Miluji paprsku zář,
miluji blankyt nebe…

…Pár plamínků svíček,
co noc teplem pohladí,
vína rudých kapek,
v žilách krev naladí…

…Intimita co proniká,
spojená v objetí,
těla se dotýká,
ztracen v závratí…

…Miluji paprsku zář,
miluji blankyt nebe,
miluji života tvář…

… Kdo nosí svůj svět,
nemusí se bát,
že budou závidět,
když chce Srdce dát…

… Kolik krásy skrývá,
pro chvíli právě tu,
polibkem ožívá,
Láska patří k životu…

…Miluji paprsku zář,
miluji blankyt nebe,
miluji života tvář,
miluji jen tebe…
Autor greatpedro, 27.12.2019
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí