Pro jednu drzou tlamičku.

Pro jednu drzou tlamičku.

Vlas kroužkem sepnutý

i když volně žít by měl.

V očích oheň ďábla září

každý by tě poznat chtěl.

 

Fígle balící na tebe neplatí

na rande pozvat se nedáš.

Nevěříš, že vážně to myslím

při smíchu koutek úst zvedáš.

 

Kritická k faldíkům svým

jinak je ti všechno fuk.

Když chci šeptat v ouško tvé

slyším jen… pššt… ani muk…

 

Jedničky a nuly seznámily nás

a jiný chlap časem rozdělí.

Dobou jsme se ale minuli

víc než oba by jsme chtěli.

 

Čas hrozná svině je

vtípky na účet náš dělá.

Já mohl být jenom tvůj

a ty ta holka skvělá...

 

Autor Modrý Adept, 28.12.2019
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Pamína, Donne, Avola, Kapka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí