oči rybářovy

oči rybářovy

za odpoledne se může stát věcí
autobus mine zastávku
kde čekáš ty
a já budu žít zbytek života s pocitem
že se mi podařilo utéct

nebo začne pršet
karbanátek vypadne z housky
na šaty
a my se stejně budeme radovat
že jedeme spolu v suchu schovaní

nebo vyšplháš na stožár lampy
abys viděla bludné cesty
divokých kachen
a místo nich spatříš tam v dálce
že u jezera dychtí rybář po úlovku

jeho nenasytné oči

Autor kvaj, 01.01.2020
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí