Na nic nemyslet

Na nic nemyslet

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Na nic nemyslet...

Tou procházkou
Okolo Tvých ňader
nic nezkazím
Ulehnu do dolíku
.........mezi nimi
Tvé vlahé dlaně
Namísto přikrývky

Na nic nemyslet
Jen naslouchat
jak Tvé šťastné srdce bije
Do pletence si
zaplést prsty navzájem
Být alespoň na chvíli
dva srovnáni v jediném
.......................klubku
životů zázračný propletenec
Nevím kolika sluncí dar
v nás dvou dohromady je uschován.....

Na nic nemyslet
zkouším už několikerý den
..................díky Bohu
stále ještě jsem...
Autor Těšínský, 04.03.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak pojď na procházku
a drž mě za ruku
bude ti asi dvacet
já děvče v rozpuku ;-)

Pojď se mnou chvíli do snů
phlaď mě jak ty chceš
až do ucha tě kousnu
tak zase procitneš ;-)

Ahoj, Janíčku... myslím na tebe :*)

04.03.2007 20:55:00 | no

Ano, jsi! Kdybys tušil, jak ti rozumím.

04.03.2007 20:52:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí