Bezvětří

Bezvětří

Anotace: ...

Vanoce jsou pryc
I Ty
Stejne jako oloupu mandarinku
Z akce, ze sitky
Boli me nehty z toho loupani
A srdce z toho co jsem provedla
Nepodivam se Ti do oci
Nezvladam to bezvetri
A hloubku tve duse
Akce bez slevy
Co jsem si nekoupila
Protoze jsem na to nemela...
Autor Lexisa, 08.01.2020
Přečteno 196x
Tipy 4
Poslední tipující: Dávid, Eru Alonnar, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka

08.01.2020 06:00:05 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí