Princezna na prášky

Princezna na prášky

Anotace: Em, C, G, D

Jedna menší volovinka z nudy

Veličenstvo chlastu
zas v marastu se válí.
Veličenstvo chlastu,
pivo v plastu, domů valí.

Hned ode dveří
zařve na celej byt:
"Nevím, proč mi nevěříš,
já vážně nechtěl jsem pít."

Veličenstvo tančí
v balastu jelita.
"Nevím, proč mi nevěříš,
ta zem už byla poblitá."

Jarová pěna,
se zbytky zabijačky,
a s hadrem žena,
princátko na sračky.

V koutcích úst pěna,
na čele vyrážky,
s hadrem tvá žena,
princezna na prášky.

Veličenstvo chlastu
zas žehlí průsery.
V pátek pro chleba šel,
vrátil se bez něj v úterý.

Veličenstvo chlastu
zas v marastu se válí.
Veličenstvo chlastu,
pivo v plastu, domů valí.

Jarová pěna,
se zbytky zabijačky,
a s hadrem žena,
princátko na sračky.

V koutcích úst pěna,
na čele vyrážky,
s hadrem tvá žena,
princezna na prášky.

 

Autor barasoukup, 09.01.2020
Přečteno 224x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Anděl, Isla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako ani to není k smíchu :-/ ale text vzbuzuje empatii

10.01.2020 07:22:42 | petrzal

Taky jsem se moc nesmála :D

25.01.2020 19:45:53 | barasoukup

Barunko, mi se líbí!!!! ze života:-)

10.01.2020 06:36:00 | Anděl

Děkuji :)

25.01.2020 19:45:21 | barasoukup

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí