Umění prohrávat

Umění prohrávat

Měl jsem pocit
Že mohu číst v lidech
Jako ve slabikáři
Potom mě ale obklíčily
Mé vlastní litery

V hlavě jsem měl
Jako by někdo zatřásl
Sněžící koulí

Byl to čas mé stagnace
Kdy se mohli ti
Které jsem převyšoval
Vše doučit
Čas
Který jsem nedovedl
Ničím naplnit

Hledal jsem způsob
Jak se čelem postavit prohře
Nespěchal jsem
Až jsem potkal Achilla
Na kotvišti lodí
Když si nezacpával uši
Před křikem věcí
Který mu připomínal
Zabití Patrokla

Hledal jsem cestu
Starého Řeka
Po prohře na olympiádě
Bez gladiátorů
Autor Kaj, 10.01.2020
Přečteno 196x
Tipy 5
Poslední tipující: Dávid, Dreamy, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí