*-*Pro ten její smutek

*-*Pro ten její smutek

Anotace: ~~~~~~:-)

~~~~~~
Svítá,
noc je u konce
tak sfoukni svíčku
stejně vosk pláče
ten po ní stékal
cestu si hledal
po svícnu z porcelánu
od půlnoci až k ránu.

Pak ze svícnu
slzy svíčky
na empírový stolek
stečou.

Proč asi svíčky pláčou?

Pro ten její smutek
pro ten její žal
proto její slzy
i slzy těch svíček
ten žal a smutek
pod voskem pohřbily.
A chvíli po svítání
už sama není
žalu i smutku dala vale
a tak to bude stále.

Lásku má
a taky milování.

~~~~~~~

******************

Autor Květka Š., 10.01.2020
Přečteno 173x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, šerý, jenommarie, Frr, Varhanka, praetorian, barasoukup
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozitivně lásková ;-)

10.01.2020 19:55:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí