Krása

Krása

Krása
Jsi krásná
Jsi krásná při chůzi lehké a rychlé jako vítr
i tehdy, když oblékneš si tepláky a svetr,
když vaříš,uklízíš,směješ se, i když hlídáš děti.
Jsi krásná když nakupuješ, při tanci, stále, jako ve dvaceti.
Jsi sluníčko, které svými paprsky a tvou krásou
rozzáří oči všech kolem tebe,
jako měsíc, hvězdy, které rozzářily nebe.
Jsi krásná jako jarní květ,
který obejmula ranní rosa.
Jsi krásná v lodičkách, pantoflích i bosa.
I tehdy, když myješ nádobí, líčíš se či češeš vlasy.
I při vzpomínce s úsměvěm na staré časy.
Co však nádherné je, je tvá duše.
Čistá,upřímná, krásná, hodná.
Nikdo se tvé kráse nevyrovná.
Dokážeš podpořit, pomoct, vnést ůsměv,probudit naději i smích.
Tvá dobrota, síla, upřímnost i vášeň se zračí v očích tvých.
Často nestává se,že dobrota a láska se rovná kráse.
Tobě to vše Bůh dal.
A chudý je ten, kdo tě opustil
nebo vůbec nepoznal.
Autor sandra46, 10.01.2020
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí