*-*Víte jak to dopadlo?

*-*Víte jak to dopadlo?

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Ty švihnutý švihadlo
co tě kruci napadlo?
Podrazíš mi klidně nohy
na to ty máš asi vlohy.
Já si potom salto střihnu
na zem sebou raz dva švihnu,
pak si stoupnout.
Achich,ách
proč se to muselo stát?

/holka,vždyť ti bylo šedesát/
/a už dávno/
Teď opráším si kolena
chechtám se jak střelená
a za chvíli dál si skočím
švihadlem pod nohou točím.
Někdo na mne volá,haló,
co se ti to holka stalo?
Víte jak to dopadlo?
…Víte....
Mám švihnutý švihadlo.
Tak ho „zapomenu“ v parku
pak si zajdu na polárku,
to švihadlo někdo šloh
a pak skáče jako cvok.

To švihnutý
švihadlo
je rádo jak dopadlo…

~~~~~~~

*****************

Autor Květka Š., 13.01.2020
Přečteno 180x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jenommarie, Anděl, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květulinko jsi rozkošná... ST :-))

14.01.2020 06:50:47 | Iva Husárková

Květuško moc krásně švihnuté a švihat jen na velikonoce. Zasmála jsem se. Děkuji ;-)*

13.01.2020 23:13:22 | jenommarie

:-))))))) směji se ! moc se mi Květuško líbí!!!!*ST*

13.01.2020 19:51:31 | Anděl

My sportovci oceníme švihadlo...ale nešvihnutý...;-)

13.01.2020 14:05:51 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí