Snění

Snění

Anotace: Kratší , báseň , jenž patří k mým prvotinám

Slunce zapadá, měsíc vychází
na tvá víčka tiše usedá
motýl, kterýtajemství tvých snů zná
neboť do tvých tužeb skrze tvé sny nahlíží
jenž rozkvétají jak růže noční květ ,
která tvým snům sílu dává
ona jenž v sobě tu kouzelnou moc má
tvé sny v démanty noci mění
jenž po ránu podobu rosy mají
a tobě k vzhlédnutí křídla dávají
pak tvé snění v měsíční kraj se mění
kde pegase strážce snů potkáváš
jenž sílu ti v nejtěžších momentech dává,
neboť noví den opět tě přivátá
z měsíční krajiny jenž novou sílu ti dává
Autor Sailorrmoon, 13.01.2020
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

14.01.2020 05:41:44 | Anděl

Děkuji

15.01.2020 11:41:50 | Sailorrmoon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí