*-* Vidíte pánové

*-* Vidíte pánové

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
Výklady obchodů v ulici
jsou jako velká zrcadla
kam dáma kolem chodící
nejen po zboží se dívala.
Spraví si u krku halenku
prohrábne rukou kštici
nasadí pletenou čelenku
pěkně je na ulici...

Nad městem svítí slunce
všechno má barvu červánků
jen figuríny ve výloze
se nemohou projít ve vánku.
Postavy mají jako bohyně
kouzelné z božské Olympie
muž chtěl by mít ji na klíně
pro ni mu srdce bije...

Jak figurína ručkou zakývá
tak se ten mužský lekne
honem se otočí domů spěchá
o krásné bohyni ani necekne.
Zas září v ulici skříně výkladní
každý se do zrcadla podívá
tu figurínu v každém oblečení 
sluníčko paprsky zahřívá...

Vidíte pánové
tamta má dnes šaty nové
na ples v Opeře nachystané

~~~~~~~~~

****************

Autor Květka Š., 16.01.2020
Přečteno 177x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Psavec, jenommarie, Isla, šerý, Anděl, Básník Karel, Xardas, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Óó šaty, šaty, šaty...:-D ;-)* ^ST^*

17.01.2020 15:52:24 | jenommarie

Hezky Květuško!

16.01.2020 18:58:28 | Anděl

No jo, plesová sezona je tady...;-)

16.01.2020 15:02:22 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí