blahoslavení chudí

blahoslavení chudí

Anotace: ...

pomoz nám Pane

znovu povstat

z tebe

 

slovo

ať stane se

tělem

 

povznáší

nese v dobách

zlých

 

je naším útočištěm

 

s vírou

k tobě

se obracím

 

u tebe moudrost

jíž zjevil jsi

maličkým

 

blahoslavení 

chudí v duchu

neboť jejich je

Tvé království

 

 

 

 

 

 

Autor zdenka, 16.01.2020
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Dreamy, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. "Slova ať stane se tělem." A ozvěna příštím skutkem.
Verše usebraní... u Tebe k mání*

17.01.2020 00:36:47 | šerý

ozvěna ... nachová ... uchová ... úsměv.. děkuji za komentík a nahlédnutí ... z.

17.01.2020 22:21:34 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí