354 91

354 91

Anotace: LK true Story

Vracíme se do našich domovů
Kde jsme vyrostli, kde naši rodiče
Dali nám výchovu, kde jsme z milosti
Snažili se umlčet křeče, křeče duše, křeče smutku
Stereotyp chození na základku
Stovky debilnich sráčů, kteří jen mluvili a mluvili prázdná slova
Prázdná s prazdnotou hrobů, stejně tak pedagožky
Starý tety co učily, i moje bratry
Pyžama po bratrech, slova od hovad
S fotrem na posed
A pak se sem vracet
A vidět jak se to neposunulo dál, to místo, ani ty lidi tady
Posunuli jsme se alespoň my, když studujem ty vysoký školy?
Ten krok k dospělosti byl malej, slabej jako moje vůle slabá
A co je teď před náma?
Snad cokoli
Jen ne tahle západočeská díra, co polyká životy

Autor Disspraktik, 17.01.2020
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele a mě se tam zrovna líbí. Problém malých městeček je jak se nic neděje, nic nemění, ani lidi ani město . . . . trochu schýza. Doporučuji vypadnout a vrátit se vyklidněn ;-)

17.01.2020 12:32:34 | petrzal

Já mám rád to prostředí, domky, přírodu (slavkovský les), ale lidi mi absolutně nesedí, i město z hlediska úředního :)

17.01.2020 12:53:47 | Disspraktik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí