Lednové haiku

Lednové haiku

Anotace: Různý pohled na zimu.

Kocourek vrčí
na sněhovou pokrývku
tlapky ho zebou

Huňatý husky
pobíhá kolem saní
už chce vyrazit

Všude je bilo¨
jenom saze z komínu
jsou škodolibé

Dětskou klouzačku
skryla chumelenice
zadek moc bolí
Autor Psavec, 18.01.2020
Přečteno 172x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukat na zimu
bez sněhu a mrazu
třeba napadne. ;-)* ^ST^

18.01.2020 17:39:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí