Doteky ve tmě

Doteky ve tmě

Anotace: Doteky ve tmě

V temné noci půlnoční
procházím se sám
bloudím v tomto zvláštním světě,
z rozsvícených lamp
toužím se proměnit v červánek ranní,
v oblohu modrou, blankytný sen,
Chci být ledem, co tě chladí,
vodou, co tě zradí.

Horké slzy kanou mi po tváři,
zas jedna probdělá noc.
Mé prosby mizí v polštáři,
a toužím po Tobě moc.
Jsou jako kapky deště padající z nebe,
ta horká voda tryská jen pro tebe.

Jsi jako nádherný sen,
co bych tak rád s Tebou prožil.
Jsi jako mýdlová bublina,
co ve svých dlaních jsem stvořil.
Autor Rbb, 20.01.2020
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Majda, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle jsou hnusný stavy - neboj přijde převozník a bude fajn.

21.01.2020 07:32:01 | petrzal

Moc krásné...

20.01.2020 20:52:00 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí