Blázni na propustku.

Blázni na propustku.

Na rtech je jen jedna otázka?

je v polibku láska

co  je vysvlčena ozvěna

propast bez jména

dotek hledá jen cizí tvaře

jmenuješ všechny  chtíče

propluje přes moře

co v tobě dlouze pláče

Jsme v dlouhém pekle

radosti  žalu a smutku

podívej,co je v zrcadle?

Jen asi dva

Od znova

Blázni na Propustku.

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.01.2020
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pochyby jsou jako mor ;-)

21.01.2020 07:10:28 | petrzal

..v zrcadle však nenajdeš ::-D*

20.01.2020 22:11:48 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí