Odhodlání

Odhodlání

Anotace: Musím se vypořádat sám se svými myšlenkami pak můžu teprve od života něco chtít

Život je shon,
čekáme na zázrak.
Srdce jak zvon,
bůh k noze přivázal.

Časem se ploužíme,
občas nějaké cukrátko,
nebo sladké slovo slyšíme,
vysněné pozlátko.

Po cestě osudem,
zas hvězdám slibuji,
nechci být přeludem,
odpustky kupuji.

Sám sobě se omluvím,
za tvář v zrcadle zkřivenou.
Vyhnu se prohlubním,
ohřeji duši studenou.
Autor petrzal, 22.01.2020
Přečteno 184x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, jenommarie, Frr, Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po vlnách a bouřích
je třeba vždy vstát
zase se oklepat,
jen my to můžeme pro sebe udělat. ^ST^ ;-)

22.01.2020 09:12:24 | jenommarie

"...zvon,bůh k noze přivázal"..líbí se mi ST* :-D*

22.01.2020 07:57:50 | Frr

Krásné odhodlání...kéž vydrží!

22.01.2020 07:45:48 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí