Onehdy po ránu

Onehdy po ránu

Anotace: ...

Když jsem ještě ležel v lůžku
už jsem brousil svoji tužku
v hlavě se mi nápad rodil
tak jsem jej na papír hodil

byl to nápad jako vždycky
na verš ostrý satirický
hned ráno po probuzení
tepal aktuální dění

až ho budou brzy čísti
ti jež jsou si sakra jisti
že se týká jen jich právě
bůhví co jim vzejde v hlavě

přesto si to žádá doba
korupce faleš a zloba
soustředí se všude kolem
tak proč mlčet být jen volem
Autor Heron, 05.03.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí