Po pohádce

Po pohádce

Anotace: Sedím a hledám kousky, roztroušený po pohovce, malý, krátký, ouzký, zaschlý na rohovce.

Sedím a hledám kousky,
roztroušený po pohovce,
malý, krátký, ouzký,
zaschlý na rohovce.

Hledám ztracený dílky,
skládačky všedních dní,
smutně radostný snímky,
skrytý v přítmí za lební.

Hledám části svýho těla,
rozházený po pokoji,
zesinalý až do běla,
k sobě teď nic nepojí.

Uvnitř světnice je klid,
venku končí svět,
do peřin se poskládám,
zaspím storočí, pár let.

Autor pTk, 27.01.2020
Přečteno 162x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Rébusek, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí