NÁSTUPIŠTĚ

NÁSTUPIŠTĚ

Anotace: ...

každé ráno

cestou vlakem

sledoval jsem nástupiště

 

jak černé postavy

seběhly se s noži

k člověku který je neviděl

 

nemilosrdně bodali

všichni ostatní je viděli

pouze oběť byla slepá

 

každý den viděl jsem

strašlivou bezmoc

každý den jeden člověk

 

jednoho rána všiml jsem si

že celé kupé mlčí

střípe zuby

nehnutě sedí

 

toho dne jsem poprvé

neviděl černé postavy

postarší žena mi opatrně říká:

,, těch tady dnes je. ‘‘

Autor Šimon Sáva, 29.01.2020
Přečteno 178x
Tipy 5
Poslední tipující: Now, Dávid, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí