*-* Medvěd chlupatý

*-* Medvěd chlupatý

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
Nejenom brtník,
medvěd chlupatý
co kožich má až po paty
hnízda lesních včel si hledá
to mu žádnou práci nedá
z dutého stromu
med tlapou vyhrábne
páni,ten se ale nadlábne...
být na zimní spánek
tak nějak připravený
tak to má náš medvěd
fakt vymakaný,

před tuhou zimou
si medvěd „špeky“ nadělá
a ze zimního spánku
si ani v Tatrách
těžkou hlavu nedělá.
Jak zima začne
lehne a spí
až přijde jaro
a spánek ho už nebaví
tak to se medvěd
třeba brtník probudí.

A medvěd potom hledá
co asi by sněd
na snídani,na svačinu,
na oběd…
Sluníčko hřeje
je krásně
jé,je…

MEDVĚDE

~~~~~~~~~~

***********

Autor Květka Š., 29.01.2020
Přečteno 182x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Marten, Iva Husárková, Isla, jenommarie, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

09.02.2024 15:40:04 | mkinka

Krásná medvídková :)

30.01.2020 07:20:30 | Isla

Medvěd ví svý,
rád si pospí.
Ten se má. ;-) ^ST^

29.01.2020 20:58:04 | jenommarie

medvěd medvěd-přešťastný je ne-věd****:-D* :-D*

29.01.2020 16:28:42 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí