Láska a cigarety

Láska a cigarety

Anotace: Není to nic extra. Jen se nudím ve vlaku a čerpám ze včerejšího večera a společnosti kolem.

Tyto dvě věci jsou kolem nás,
Vídáme je denně zas a zas.
Někteří lidé na doma to nechat mohou
Ale ostatní s tím nic nezmohou.

Láska je v šalině, ve vlaku, v podchodě
Jak shodují se asi na dohodě?
Cigarety venku, doma, v hospodě
Lidi jsou po nich v pohodě.

Nejlépe to lidé míchaj
dohromady
A pak zbydou jen plíce pohromy.
Plíce černé, duše v klidu
Oblíbenec v pozoru, pozoruje pihu.

Investice do kouření je na nic
Bych dala radši do lásky když už nic.

Mladí se líbaj nademnou
Sem tam slzy jim ukapnou.

Nechápu mladý lid,
Já chci radši klid.
Je to super být sama,
Ale pořád chybí ta druhá postava.

Lidé by toho měli nechat,
Aspoň toho kouření zanechat.
Lásce to pak uleví
A život všem to usnadní.
Autor Vydima27, 30.01.2020
Přečteno 182x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je opravdu těžký čtyřboj mysli, rozumu, "chuti", a těla, a pokud tě nestopne ten poslední, hrají jen ti tři. Já přestávám už po páté. Snad už naposled. 15 mesiců :) Je to fajn, kondice atd. Donutí tě se hýbat, když nechceš ty kila potom navíc :)

30.01.2020 08:07:02 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí