ALERGIKOVO ŠTĚSTÍ V NEŠTĚSTÍ

ALERGIKOVO ŠTĚSTÍ V NEŠTĚSTÍ

V sanitce muž leží,
popíchán byv od vos;
přežije to stěží.
Aspoň, že má odvoz.
Autor Neklan, 31.01.2020
Přečteno 151x
Tipy 4
Poslední tipující: R.K., Iva Husárková, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí