(ne)vracet se zpátky

(ne)vracet se zpátky

Anotace: ....už to není,co to bývalo, ale pořád je to způsob úlevy...

Sbírka: Potom

Dlouho nedotčena
Vzplanu přílíš rychle
A stavám se tvou ...
Burleskou..
..když dělám si sama ze sebe srandu.




Chci tě svádět.
Svobodou projevu.
Pořád já.
Bradu vzhůru povídám!
Chci být drzá.
Jen ja si to můžu dovolit.
Neztrácet kontroly.




A role se mění.
Nebudeme házet kameny..
Ni jeden nejsme bez viny..




Když ty podleháš dočasnému..
Kouzlu.
Mému.
Dyby přetrvalo.
Možná by to pořád bylo málo.
Možná je potřeba to budovat.
Anebo víru ztrácet.




Když podléhám dočasnému..
Kouzlu.
Tvému.
Mých roztažených nohou..
Ani ses nedotkl.
Nedělám drahoty.
Teď a tady.
Možná měla jsem spustit je..brány.
Ten proces dobývání.
Nebýt snadno k mání.




Když přemýlím, nad tím
Jestli nikdy nebo navždy.
Pro život příliš vratký.
Tak proč tolik mě vábí..
Všechno si to vezmi.
A pak vrať zase zpátky...
Autor Loveless, 02.02.2020
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Wahadahaku, Krahujec, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oprav si chybějící písmenka, jinak pěkná báseň. ;-)

02.02.2020 20:15:45 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí