odešel jsem

odešel jsem

Anotace: tradá

Slepě bloudím neznámostí,

každá strana má dvě mince.

Lechtají mě moje kosti.

Odešel jsem do blázince.

 

Dokud se vše nepřemostí,

najdeš dopis ve své skříňce.

Rorschachův test osobnosti

Odešel jsem do blázince.

 

S neobvyklou precizností,

- co záleží na zámince.. -

vyléčím se z neschopnosti!

Odešel jsem

do blázince.

Autor el sereno, 02.02.2020
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, mkinka, Donne, Iva Husárková, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tradá na cestu :-D ;-)

03.02.2020 07:59:23 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí