Suka

Suka

Ako sa ti spí
keď vieš že ráno
ťa znovu opľuje zrkadlo
a tebe stále nedochádza prečo

až tak velmi si zžitá
so svojou pretvárkou
a umením kurvy
že si vo vlastnej koži iba vtedy
keď pažravo žerieš nádej tým
čo chceli srdce

čas ukáže
koľko pekla si zaslúžiš
za peklo ktoré vytváraš
na zemi

vo svete tiel
ktoré ešte majú dušu
a chuť na cukrovú vatu
vo dvojici
na prechádzke lunaparkom

vo svete rúk
ktoré nechcú blúdiť po vreckách
slzami nasiaknutých nohavíc
ale hladiť slnko
aby ostalo svietiť básnikom
aspoň navždy

vo svete hláv
čo nechcú akupunktúru projektilom
z vlastnej vôle
ale sny o perinách
v ktorých sa rodia prísľuby
o rodine

vo svete nôh
ktoré nechcú utekať
pred zajtrajškom bez teba
aj keď im nedávaš na výber
a tvoja blízkosť je prestrelka
s výčitkami
či si radšej nemala ostať
aj naďalej bodliakom

vo svete
v ktorom by si radšej ani nemusela byť
vo vlastnej koži

ako vzťahová prostitútka
Autor Nervaque, 03.02.2020
Přečteno 213x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, vojtěška, Marten, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně silná a emotivní výpověď. Důležité je neztratit sám sebe a svojí duši. ^ST^ ;-)

03.02.2020 08:10:50 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí