ORIGINÁLNÍ HONZÍK

ORIGINÁLNÍ HONZÍK

Anotace: ...

můj život je

jako ta holka s nohama do X

ta co sedává na baru

ta co po pěti fernetech

kupuje nový Subaru

 

život jaký bych chtěl

je jako ten originální Honzík

co zrovna náhodou

prodává Subaru

který má najeto jenom pár tisíc

má ho teprve druhý měsíc

a nechce za něj nic víc

než pravou lásku

na dvě hodiny

Autor Šimon Sáva, 03.02.2020
Přečteno 190x
Tipy 3
Poslední tipující: Now, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí