Od plic

Od plic

.
Housle a piano
film pro pokročilé
něha tmy se vrství pro ráno
sto roků věky pliocén

a my jako dva predátoři
sotva dal vítr vlny mořím
čekáme na člověka
s tesáky zahnutými
Ta krev a zmatky
byl jen sen

A po něm se většinou vzbouzí
někdy i s popěvkem na rtech
Ovládli jsme oheň
Stále jsme pouzí

( hledáme kdo by asistoval )

Výdech Nádech

A znova.
.
.
Autor Now, 05.02.2020
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: R.K., Marten, šerý, Dreamy, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K tobě nahlédnout nikdy není marné*

05.02.2020 17:07:23 | šerý

...a znova a znova znova znova znovaznova znovanova......ST* ST*

05.02.2020 12:27:02 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí