Temnota

Temnota

Anotace: Nevzdam to, jeste ne....

Temnota

Tam za městem v lese
Jen měsíční světlo a já
Můj stín ztěžka nadechne se
A temným hlasem povídá

"Chceš do ríše stínů?
Já tě znám
Jsi připraven nést svou vinu?
Přidej se tedy k nám"

Obklopen stíny svět potemněl
V kapse náhle něco mě tíží
Pistole s jediným nábojem
Krásný konec už se blíží

Ta touha stínem se stát
Stačí to jen zmáčknout
Ten kus ledu v srdci začíná tát
I stíny kolem začínají řídnout

Tak jsi zase jednou vyhrál
V souboji starém jako svět
Ještě není čas ještě chceš jít dál
Ještě máš sílu užít si svůj let

Stojíš tam a měsíc je pod mraky
Hledáš svůj stín, už necítíš chlad
Nevěříš na žádné zázraky
Víš ,že jednou stínem musíš se stát
Autor Nezvaný a nevkusný, 05.02.2020
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, praetorian, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak už to bývá, hodně autorů hezky začne, ale postupně jak to chce ukončit, tak na lecos rezignuje. Ale jo, dáme týpek :)))

06.02.2020 08:56:56 | praetorian

Tyhle obrazy ze dna duše nejsou nikdy veselé a přitom každému tolik blízké . . . .

06.02.2020 06:00:58 | petrzal

Tak mě navnadila, mimo směrně, Tvá zdánlivá anonce Petry Janů, LP Exploduj.
Ale poznání, to není zklamání. Jsou to výborné verše.

06.02.2020 00:13:01 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí