DŘEVĚNÉ KOLÁČE

DŘEVĚNÉ KOLÁČE

Anotace: ...

střet s realitou

před sklenicí

před nalitou

 

je vypita

jsem bandita

učiněná kvalita

trochu rarita

 

už vůbec se mi nechce

do práce

vyrábět dřevěné koláče

 

všude je hrozný brajgl

holub zobe vajgl

vrků vrků

uvíznul mu v krku

Autor Šimon Sáva, 07.02.2020
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, šerý, Iva Husárková, Krahujec, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá blbina. Docela hezký nápady (za mě trochu nevyužité), ale fajn ...

07.02.2020 08:08:22 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí