A zašeptame zas....

A zašeptame zas....

...hledání vteřin,hledání sebe

ticho jen  mává

Červeným hadrem

v zrcadle ozvěn

v zrcadle krás

 

...co asi z tebe

úsvit jen rozdává

bloudění tím dnem

ve kterém zhasnem

a zašeptáme zas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.02.2020
Přečteno 214x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spousta kýčovitých obratů a jeden bez "u"

09.02.2020 15:37:12 | F.Jelen

Pěkná báseň ;-)
(Chybí "u")

09.02.2020 08:14:26 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí