Rád znovu potkám Tě

Rád znovu potkám Tě

Anotace: Náhodná setkání

Sbírka: Bože jim dej......

dříve než půlnoc odbije
rád znovu Tě potkám
půjdeme ke mně
a potom zase k Tobě
......budeme spolu se hřát

s půlnocí
pohasnem svíce
a v temnu se hledat
budeme navzájem
Ty trochu mne
pak zase já budu spěchat k Tobě
dřív než bude nad ránem svítat

Pár doušků vína
pár LÁSKY po patře poválíme
Budeš mě milovat
a já tebe znovu a znova
v slastném nevědomí
budu Tě hýčkat

Neříkej dost už
.........prosím už nemohu
když dlouhá chvíle
..............do svítání
nám ještě zbývá

Pojď
sebou projdem se navzájem
abychom nikdy nezapomněli
.........na nic z toho všeho
čím jsme si
.........pro sebe zůstali

Rád znovu potkám Tě
dříve než odbije půlnoc
Projdeme navzájem tajemná zákoutí
kde nám tak slastně
spolu vždy bývá...
Projednou já
a pak zase Ty
budeme spolu se líbat...
Autor Těšínský, 05.03.2007
Přečteno 657x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se ráda takhle procházím...odnikud nikam...jenom s ním...nebo sním;-)?

05.03.2007 23:53:00 | no

Ta je hezká.Snad to je nejhezčí zatím z Tvých básní.

05.03.2007 15:56:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí