Zmijozel

Zmijozel

Anotace: Tak tohle je o jedné z kolejích, které navštěvuji na jedné internetové škole :-)

Prý je to kolej velmi zlá,
je to však kolej naše, má.
Zmijozel se jmenuje,
čistou krev jen miluje.
Máme skvělého kolejního ředitele,
jakého si jen můžeme přát.
Máme ho považovat za spasitele?
Ne! Tomu se musím smát.
Je to ovšem člověk skvělý,
všemi žáky milovaný.
Chvíle krásné stále zažíváme,
s „bráškou“ si je užíváme.
Jste-li z čisté krve, vítáni buďte,
až přijdete, tak nás prosím vzbuďte.
Pokud je však vaše krev špinavá,
Nebude zde vřelé vítaná.
Autor Wyrda, 05.03.2007
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po tvých prvních básničkách musím říct, že tvoříš pořád stejně...máš daný vzorec rýmu a držíš se ho křečovitě jako klíště

08.04.2008 11:52:00 | HKvH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí