V Praze

V Praze

Anotace: tam, kam patříš...

vidím tě po letech
jinýma očima
jak svojí ženě kupuješ tulipány
a naše procházka setmělou Prahou
trhá mi stehy z rány

etapa životní
nová mi začíná
v paralelních světech zamrzla jsem

vidím se po letech
stejnýma očima
zas na chvíli zpátky tam
už odejdi
a nech mě jít dál
jinam
tam, kam patříš
Autor Tanecnice, 12.02.2020
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Nata, Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bumerang efekt nevyřešeného pocitu?
Líbí se mi to.

13.02.2020 06:14:49 | petrzal

trochu tohle a trochu nevyříkána
díky za zpětnou vazbu

13.02.2020 06:30:54 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí