*-*Ty by jsi ochutnal...

*-*Ty by jsi ochutnal...

Anotace: ===(:-)====

~Jak rybář~
==========
Chytil jsi ji
jak rybář rybu na háček
cukroval jsi
jak cukřenka sladký koláček
rád bys ji ochutnal
tak své rty
na ty její přitiskneš
jak voda ostrov
celou ji v náručí obejmeš
 
...a co ona...
no ona
sotva dechu popadá
celá se ti láskou odevzdá
a ty tvoje polibky ti vrací ráda zpět
protože ona už nechce
zůstat dlužnicí
raději ti bude polibky navíc
závidět
 
o to víc
                   vás bude těšit celý svět                   
slunce,voda,vzduch a růže květ
ty jsi ten rybář
co umí tu svoji milovanou chytit
ona se už nikdy nebude
háčku bránit.
 
================
 

 

Autor Květka Š., 13.02.2020
Přečteno 149x
Tipy 8
Poslední tipující: Now, praetorian, jenommarie, šerý, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska cukrovaná,
když se spolu chytí,
mají krásné žití.
Bez háčků a vytáček,
jo, to by byl krásný svět.
~~~~~~~~~~
Hezká Květuško;-) ^ST^

13.02.2020 19:05:03 | jenommarie

:-)..moc děkuji..

18.02.2020 15:32:19 | Květka Š.

;-)

18.02.2020 15:32:56 | jenommarie

Už se těším, až půjdu v měsíci lásky na ryby. Zatím na suchu sem a chytám pochyby.
Pěkná báseňka.

13.02.2020 18:26:52 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí