V polední pauze

V polední pauze

Anotace: Na přání. Složená na daná slova.

V polední pauze
Je čas na jídlo.
Někdo sleduje Krause
Někomu naschvál padá mýdlo.

V obchodě se ozvalo: To je pecka!
Někdo odvětil: Tahle krásná šprcka.

U automatu na kafe
Ženská šahá do kapse.
Upřeně se divila
Kde to dívka zcizila.

Tak malá, tak mladá.
Co já ai namlouvám
Já kráva.

Matka vzhlíží do nebe
Říká: Vždyť já to dělám pro tebe.
Autor Vydima27, 14.02.2020
Přečteno 168x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí