Svatomartinská láska

Svatomartinská láska

Anotace: Vím, že je to asi vážně zlý. Ale upřímně jsem nad tím vůbec nepřemýšlel a, jenom jsem psala. Tak mě prosím nesuďte :)

Na dně poháru svatomartinského vína, 

hledala lásku jako z kina.

 

Říkal ji "vždyť jsi má jediná radost " 

O chvíli později "zmlkni, mám tě už dost" 

 

"Pročpak se zlobíš, procpak jsi takový?" 

"Miluji tě - ty děvko povrchni"

 

Plakala, prosila, aby se nezlobíl

a on v odpověď na tváře políbil. 

 

Chvíli byl hodný, milý a laskavý, 

chvíli ji trápil - byl náladový. 

 

"Pročpak jsi takový, srdíčko moje?" 

"Nebuď tak naivní, chyba je to tvoje" 

 

Řekl jsi jedenkrát,

Že nemá ji rád .

 

Ona se trápila, 

"Není oč stát" 

 

On ji teď nesnáší, víc než kdy předtím 

" Jak jenom mohla, asi ji trefim" 

Autor Schedir, 16.02.2020
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkej první verš. Pak už je to (volejbalovým slangem) taková plácaná :)))

17.02.2020 08:37:14 | praetorian

Tyhle typy cukr/bič zůstávají nejvíc pod kůží a nejvíce vás lákají . . . .
Nechci říkat tvoje chyba, ale mají víc kouzla než poslušní zamilovaní samečci asi.

17.02.2020 06:09:41 | petrzal

Na Svatého Martina, chladu k lásce do klína.
Ale dobrý je to. Hlavně že ses ozvala po delší době.

16.02.2020 21:51:39 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí