Kvapky

Kvapky

.. len pochopil ten dar,
dar kvapiek chladivých
čo hladili mu tvár
a oči plné suchých sĺz
s dotykom nežným mäkkých pier,
s pocitom vône tichej nehy
rozlieval sa mu srdcom mier,
žiadny boj a žiadny strach,
len pokoj a úsmev na perách.


Otvára zas svoju náruč,
náruč krídel motýlích,
lásky duše večný jas
snáď naplníš ma zas a zas...

Autor Anazuz, 17.02.2020
Přečteno 186x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, tady netřeba slov...ST...

08.03.2020 22:02:39 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí