Na ostří...

Na ostří...

Anotace: ...

Dopadá na ostří,
na ostří nože.
Na slova nevěří...
A bílá kůže
dopadá na ostří
a důvod schází.
Na pravdu nevěří,
ze lží ji mrazí.
Dopadá na ostří
a sotva zabolí
jí to, že uvěří,
strach že to dovolí.
Dopadá na ostří,
dlaň, jenž se třese.
Na zázrak nevěří...
Břímě, jenž nese,
dopadá na ostří
a v jedné vteřině,
všemu hned uvěří.
Vrátit však nestihne.
Autor SusanNortonova, 05.03.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí