Zesnulost

Zesnulost

Na začátku
byla myšlenka
slzami politá platonie
a zavíračky časně ráno
když výkřiky utichly

Těžce si dýchala
ale bylo mi to jedno
stála si tam
kde já nemohl
na prstenci Saturnu

Na začátku
byla volba
Zakořenit znova
na to samé uvadliště?
Smát se až do konce
či se jen ztratit ve snu?
Snad někdy příště

Obmotán ostnatým drátem
houpat se budu
pod měsíčním svitem
zakryt peřinou

Na začátku
byl jen Bůh
co bude dál
ví pouze krásná smrt
Autor Trapné děťátko, 05.03.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš opravdu originální komentář sam k sobě:
nějaké připomínky, blbé či neblbé kecy, vyznání, nadávky pište prosím na:
Jo každému hned dojde tvá přívětivost

05.03.2007 22:20:00 | Lawondy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí