Dealer únor

Dealer únor

 

Úmorný únor úsměvy krade

Na černo potom je střílí

Závislák květen bere za pade

V parku je úplně bílý

 

A srpen celý totálně vyschlý

Červen má červené vpichy

Nedobře krevní testy mu vyšly

Červenec z toho je lichý

 

Listopad možná úplně čistý

V léčebně skončilo září

Říkali: třeba snaží se místy

A jindy léčení maří

 

Úplatný úřad už na to sere

Tímto mě vede až k hněvu:

Do tváře vzhlédnout Do jedno které

Všechny jsou teď bez úsměvu!

 

Autor R.K., 25.02.2020
Přečteno 180x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Amonasr, praetorian, Kapka, Frr, šerý, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cestou nerozumnými cykly. Trefné.

25.02.2020 22:55:42 | šerý

Děkuju:)

26.02.2020 14:53:43 | R.K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí