Lámání

Lámání

Svítí nám na cesty,
které nám malují,
hvězdy v svých znamení.
Úsměvnými gesty,
cíle nám slibují,
ve světě vězení.

Snadno se člověk zlomí,
pod tíhou svého kříže,
když začne se cesty bát.
Linou se nenie tóny,
náhle peklo je blíže,
zemřít a více nehledat.

Z nebe se světlem posmívají,
ti kdož vědí a jen film sledují,
když z rozmaru si chvíli krátí.
Jen ať si klidně užívají,
já s láskou jim slibuji,
jednou vám to někdo vrátí
Autor petrzal, 28.02.2020
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Kapka, vlnka, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale poněkud kostrbatě vyslovované cenné čiré myšlenky..:-D*

28.02.2020 07:43:51 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí