Sliby

Sliby

Anotace: ...

Slíbeno já dneska měla

dotkneš se mého těla

ucítím tvé ruce

lehce

Naruší kůže povrch

nenechají stopu navrch

 

Slíbeno já dneska měla

ochutnáš chuť mého těla

připraveno je pro tě

vrní jako kotě

tobě zachutná

nebude samotná

 

Slíbeno já dneska měla

přiblíží se naše těla

vyjdou si vstříc

bez potřeby říct

k sobě tvarovaná

zapadnou snadno sama

 

Slíbeno já dneska měla

splynou naše těla

utopí se v rozkoši

oba nás zaskočí

nechtějí zrušit splynutí

až ráno je donutí

 

Slíbeno já dneska měla

dostat něco z tvého těla

co jen pro mě máš

co ty sám znáš

co víš že bych chtěla

dlouho bych se chvěla

 

Slíbeno já dneska měla

tohle všechno

já to chtěla

těšila se, radovala

na tvé sliby dala

A co bylo? Jenom sliby

samá možná, snad a kdyby.... 

 

 

 

Autor Martinecka23, 08.03.2020
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl, o3_gambit, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sliby=chyby...samé možná, snad a kdyby.
Tak za uši vytahat. :-D ;-) "ST"

08.03.2020 11:17:38 | jenommarie

Třeba to tak rád :-)... Děkuji:-)

08.03.2020 17:58:14 | Martinecka23

No jo ..;-)*

08.03.2020 18:48:29 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí