Nech noc fantazii vést

Nech noc fantazii vést

Anotace: Ukolébavka jenž bych chtěl zpívat své dceři (jestli ji budu mít, i synovi jen trochu poupravenou) ještě k tomu patří taneček pro zasmání

Nech noc fantazii vést,
přes vílí údolí do hvězdných měst,
nymfy a dryády ti budou hrát,
Princové a draci se o ruku tvou budou prát,
všech z pokladu najdeš i svatý grál,
i housle na které Fossegrim hrál,
Titania vílám poručí,
přes Albion přenést tě v náručí.

Nech noc fantazii vést,
přes vílí údolí do hvězdných měst,
pavouci ti šaty budou plést,
s královnou budou si tě plést,
tak nech se zakrýt pláštěm noci,
vypustí fantazii v plné moci,
Oberon ti ukáže krásy lesa,
Hor pro tebe rozestoupí nebesa.

Nech noc fantazii vést,
přes vílí údolí do hvězdných měst,
Romulus ti města postaví,
Dionýsos s tebou to oslaví,


Nech noc fantazii vést,
přes vílí údolí do hvězdných měst,
přes Albion do Tir na nOg,
až na samotný Kamelot

Autor Discord, 09.03.2020
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, šerý, jenommarie, Dája K
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

09.03.2020 21:01:22 | Kapka

Moc hezká snivě fantazijní báseň, plná bájnych bytoSTí a míst. To se to bude hezky číst. (Otoč si u královny:tě si) ;-) jinak líbí.

09.03.2020 15:06:25 | jenommarie

To bude, ale šťastná dcerunka. Video s tanečkem bude?

09.03.2020 14:06:02 | Miss_Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí