Učím se lásce

Učím se lásce

Já hledala prince,
Ty spřízněnou duši.
Já našla slunce,
poslouchej jak srdce mi buší.

A tak jsem tu,
a jsem celá pouze a jen Tvá.
Necháváš mě být taková jaká jsem,
být svá.

A tak učím se lásce,
přesně tak, jak se má.
Jsi to Ty a jsem to já,
je to, to něco, mezi náma.

A já chci Ti tento svůj život dát,
o ten Tvůj život se vždy budu prát.
My už žádné hry nemusíme hrát.
Jen od života, co chceme si můžeme brát.
Autor RoxanneDeadface, 09.03.2020
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se daří.

09.03.2020 20:56:37 | Kapka

V lásce jde všechno samo,
učit se jedině třeba,
co každý životě má.
Život v lásku i překážky dává. ;-)

09.03.2020 19:23:28 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí