Narcismus

Narcismus

Anotace: sobectví?

Dítě
Které si užilo svoje
Teď má trochu klidu
Pomalu se dává dohromady

Písmena
Se rozlézají po bytě
Prádlo nevyperou
Záchod nevyčistí

Starý rodič
Vzdálený
Ve své zarputilosti
Žádá o pomoc

Jak bych viděl
Sama sebe
Svýma tehdy dětskýma
Očima?

Vyšel bych si naproti
Z hotelu do špinavého sněhu
S půllitrem v ruce
S lomozem zábavy v zádech

Jak bych se viděl
Očima starce
Kterým mi možná
Bude jednou dáno být?
Autor Kaj, 12.03.2020
Přečteno 188x
Tipy 3
Poslední tipující: Now, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí