Odraz

Odraz

Že hvězdy odráží jse
v kaluži, kde kapky jse slily
a souhvězdí vytvořily.

Co je v nás a co venku ?
Odkud jse co odráží?
Co naše smysly zaráží?

Ochutnat to co v nás
jse nachází a nechat
myšlenky vždy na zápraží.

Prožít pocit který nic
nesoudí.
Zahodit brnění, zbraně.
Otevřít srdce a dlaně.
Autor Jedno, 12.03.2020
Přečteno 194x
Tipy 2
Poslední tipující: Dobrodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

12.03.2020 18:32:38 | Dobrodějka

Děkuju :)

13.03.2020 05:03:28 | Jedno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí