Tvůj odchod

Tvůj odchod

Anotace: Dva roky zpět, pro mě rána, která mi zbourala můj svět.

Ve snu Tě potkat,

mít alespoň zdání,

o tom co dělat,

když bolest v žití mi brání.

 

Nebyla jsem připravena,

Tvůj odchod mě zlomil.

Smrtí jsem oslovena,

můj zrak k zemi se sklopil.

Ať dělám co dělám,

mé srdce je prázdné,

s úsměvem na tváři

je to více jak zrádné.

 

Vzpominky na Tebe více či méně bolí,

dal jsi mi v podstatě můj život holý.

 

U Tvé smrtelné postele pouze můj hlas zní,

,,Otevři oči!'' prosím Tě, předtím než odezní.

 

Ty už jsi daleko,

tam, kam já za Tebou nesmím.

Navždy Tě budu milovat, TATI!,

už o Tobě nesním.

Autor RoxanneDeadface, 12.03.2020
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, BaZiNgA, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odchody nejbližších jsou bolestné velmi,
nikdy to nepřestane úplně bolet.
Vše co nám dali a vzpomínky na ně,
to jsou TY stopy, jak už se píše,
které zanechali a přes ně, stále cítíme,
jako by byli s námi,
alespoň částečně...cítím to tak také.
"ST"♡

12.03.2020 22:13:39 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí